Dakpanprofielplaat kopen?

Bent u opzoek naar een leverancier voor uw dakpanprofielplaat? Zoek dan niet verder, bij dakpan-plaat.nl bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende soorten dakpanprofielplaten tegen zeer scherpe tarieven. De dakpanprofielplaten die u bij ons kunt kopen, zijn in de meeste gevallen namelijk zogenaamde B-keus producten: producten met een kleine afwijking waardoor ze niet als nieuw verkocht kunnen worden. Zo koopt u uitmuntende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Maar ook voor A-keus producten kunt u bij ons terecht. Lees hieronder meer over onze producten.

dakpanprofielplaat

Wat voor dakpanprofielplaat koopt u bij dakpan-plaat.nl?

Bij dakpan-plaat.nl kunt u terecht voor platen in verschillende formaten en in verschillende kleuren. Ongeacht uw situatie, vinden wij altijd de meest geschikte oplossing voor u. Zijn onze standaard platen niet in de juiste formaten beschikbaar voor uw situatie? Dan maken wij ze graag voor u op maat. Ook kunnen wij eventueel de platen leveren met Anticondens vilt. Hiervoor wordt een kleine meerprijs gerekend per vierkante meter.

Bestel direct online
Op maat bestellen

Onze voorraad

Standaard hebben wij ruim 40.000 m2 dakpanprofielplaat uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij u binnen korte tijd voorzien van de juiste materialen. De platen zijn per stuk te bestellen. Mochten wij niet de gewenste hoeveelheid op voorraad hebben, dan geldt een levertijd van ongeveer 3 werkdagen.

Naast de dakpanprofielplaten, kunt u bij ons ook terecht voor diverse afwerkmaterialen zoals nokvorsten, lekdorpels en bevestigingsmaterialen in verschillende kleuren en formaten.

Dakpanprofielplaat kopen?

Geen transport? Geen probleem!

Wilt u graag bestellen, maar beschikt u niet over de benodigdheden om de platen op de gewenste bestemming te krijgen? Geen probleem! Bij dakpan-plaat.nl regelen wij dit graag voor u. Wij hebben goede connecties met verschillende transportbedrijven die uw bestelling op een bestemming naar keuze kunnen afleveren. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan gerust even contact met ons op.

Bestel direct online
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Neem gerust even contact op met ons. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier, of door ons te bellen.