Over ons

Dakpan-plaat.nl

Dakpan-plaat.nl is ontstaan onder de handelsnaam Pro-Finish. Een bedrijf dat ondertussen een waar begrip is geworden in de wereld van dakbedekking. Pro-Finish staat bekend om het leveren van goede kwaliteit, tegen een zeer lage prijs. Hoe dat kan? Doordat Pro-Finish B-keus dakpanplaten aanbiedt. Uitstekende materialen die bijvoorbeeld door kleine beschadigingen tijdens het productieproces niet meer aan te bieden zijn via de fabrikant. Pro-Finish koopt deze partijen op en heeft hiervan een (bijna) oneindige voorraad. Een ‘nee’ zal je dan ook niet snel te horen krijgen bij het bestellen van materialen.

Dakpanplaat

Altijd de beste oplossing

De ervaring heeft geleerd dat er tegenwoordig steeds meer vraag is naar dakpanplaten. Om te voorzien in die vraag, is dakpan-plaat.nl in het leven geroepen. Via deze website kunt u eenvoudig uw bestelling doen. Met meer dan 14 jaar ervaring in de dak- en gevelbranche kunnen we u altijd adviseren in de beste oplossing.

Contact opnemen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Advies nodig?

Het is altijd mogelijk om vooraf vrijblijvend advies bij ons in te winnen, voordat u een bestelling bij ons plaatst. Wij kunnen u altijd voorzien van de beste mogelijkheden op het gebied van uw dakbedekking.