Advies

Door onze ervaring altijd een passend advies

Wij hebben meer dan 14 jaar aan ervaring in de dak- en gevelbranche waardoor wij al veel verschillende situaties hebben meegemaakt waarin een passende oplossing bedacht moest worden. Wanneer u een nieuw dak wilt plaatsen of een bestaand dak wilt renoveren, is het natuurlijk belangrijk dat dit in één keer goed gebeurt, zodat u er de eerste tijd geen omkijken naar heeft. U zit er natuurlijk niet op te wachten om na de eerste herfststorm alweer uw dakbedekking op uw oprit tegen te komen.

dakpanplaten

App ons een foto of tekening

U mag gerust bij ons langskomen, maar het is ook geen probleem om even een foto of tekening naar ons te appen. Wij denken graag vrijblijvend met u mee. Op die manier bent u snel en goed geholpen!

Advies over de montage

Wanneer u bij ons langs komt om de materialen af te halen, zullen we u altijd voorzien van een uitgebreide uitleg met betrekking tot de montage van de materialen. Ook wanneer één van onze medewerkers bij u langs komt om de materialen te brengen, zal hij altijd de tijd nemen om u hier goed over te informeren. Stelt u dan ook gerust uw vragen, daar zijn we voor.

Advies vragen?

Neem dan contact met ons op!