Dakpanplaten | Goede kwaliteit voor een lage prijs

Dakpanplaten van goede kwaliteit en ook nog eens voor een goede prijs? Die vind je op dakpan-plaat.nl. Zie in één oogopslag welke dakpanplaten gekozen kunnen worden en welke lengtes. Deze kan je eenvoudig bestellen, ophalen of laten bezorgen. Waarom dakpanplaten van Dakpan-plaat.nl? Dat leggen we graag even uit.

Dakpanplaten

B keus dakpanplaten

Bij Dakpan-plaat.nl bieden wij B-keus dakpanplaten aan. Deze platen hebben tijdens de productie of transport beschadigingen opgelopen waardoor deze niet meer via de reguliere verkoop kunnen worden aangeboden. Een klein krasje op een dakpanplaat, iets wat je op het blote oog niet meer kunt zien wanneer het bovenop je huis ligt, maar wat wel voor zorgt voor een veel voordeligere prijs. Dakpan-plaat.nl is een onderdeel van Pro-Finish. Dit bedrijf is gevestigd in Rogat, een dorp in het zuidwesten van Drenthe, en koopt grote restpartijen dakplaten op. De voorraad is dan ook zeer toereikend, waardoor een ‘nee’ nauwelijks verkocht hoeft te worden.

Materialen

Naast dakpanplaten is het ook mogelijk om bevestigingsmaterialen te bestellen, maar ook materialen als zetwerk nokken en windveren. Zo heb je je bestelling gauw gereed en heb je alle benodigdheden direct bij elkaar om aan de slag te kunnen. Ben jij niet zo’n held als het om klussen gaat en laat je de montage liever over aan ons? Dat is geen probleem, wij kunnen je zowel adviseren op het gebied van montage als de montage uitvoeren. Wanneer er materialen bij je geleverd worden, zal er altijd een uitgebreide uitleg worden gegeven over hoe deze geplaatst dienen te worden.

Klaar om te bestellen?

Dat kan eenvoudig via onze website.

Meer weten?

App ons dan een foto of tekening van uw situatie of vul onderstaand formulier in, zodat wij met u mee kunnen denken. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de dak- en gevelbranche en kunnen dan ook altijd een passend advies bieden. U kunt dan ook altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden, wij denken graag even met u mee.