Nokstukken dakpanplaten | Bestel ze bij Dakpan-plaat.nl

Nokstukken dakpanplaten | Bestel ze bij Dakpan-plaat.nl

Nokstukken dakpanplaten

Nokstukken dakpanplaten | Dakpan-plaat.nl is onderdeel van Pro-Finish in Rogat. Wij verkopen dakpanplaten op maat en natuurlijk de benodigde toebehoren. Zo bieden wij nokstukken aan, maar ook bevestigingsmaterialen zoals zelfborende schroeven en windveren. Wij leveren tweede keus dakpanplaten die van zeer goede kwaliteit zijn, maar niet via de reguliere verkoop meer kunnen worden aangeboden. Dat kan komen doordat deze platen tijdens productie beschadigd zijn, of bijvoorbeeld tijdens het transport.

Op onze website kunt u heel eenvoudig een bestelling doen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar ligt wanneer u deze komt ophalen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de platen op te halen? Dan kunnen wij het transport ook voor u regelen.

Doordat wij een zeer grote voorraad hebben, hoeven wij (bijna) nooit nee te verkopen. Is er toch iets niet voorradig? Dan kunnen we vaak nog steeds snel leveren. Nokstukken dakpanplaten bestellen? Klik dan hier.

Nokstukken dakpanplaten | Bestel ze bij Dakpan-plaat.nl

Tweede keus dakpanplaten

Wanneer u een bestelling bij ons doet, kunt u gelijk aangeven welke maat dakpanplaten u wenst te bestellen. Zit uw lengte er niet bij? Dan maken we graag een passende offerte op maat voor u op. De werkende breedte van deze dakpanplaten bedraagt 1100 millimeter en het staal heeft een dikte van 0,50 millimeter.

Naast zwarte dakpanplaten hebben we ook dakpanplaten in antraciet. Daarnaast verkopen we ook damwandplaten. Deze leveren we in bruin, antraciet of verzinkt. Liever A-keus damwand? Ook dat is geen probleem. Deze zijn verkrijgbaar in het antraciet en groen. Tevens verkopen we damwand lichtplaten.

Heeft u vragen over één van onze producten, uw bestelling, de levering of ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Advies

Doordat we al jarenlange ervaring hebben op het gebied van dakpanplaten, kunnen wij ook goed met u meedenken. Twijfelt u over welke materialen u nodig heeft of heeft u juist advies nodig over de montage ervan? Voor deze vragen kunt u altijd bij ons terecht. Deze beantwoorden wij natuurlijk graag en vrijblijvend.