Dakplaten bestellen | Goede kwaliteit voor een lage prijs

Dakplaten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dat klinkt als de dakplaten die je koopt op dakpan-plaat.nl. Via onze website zie je eenvoudig in één opslag welke daplaten wij op voorraad hebben. Je bestelt ze eenvoudig online om ze vervolgens op te halen bij onze locatie in Rogat, of ze te laten bezorgen. Dakplaten bestellen? Dakpan-plaat.nl is hét adres. Lees hieronder meer over ons assortiment.

dakplaten bestellen

Dakplaten bestellen? Kies voor B-keus

Bij Dakpan-plaat.nl hebben we een ruim assortiment aan B-keus dakplaten. Deze platen hebben tijdens het productieproces of transport een beschadiging opgelopen waardoor ze via de reguliere kanalen niet meer verkocht kunnen worden. Maar een kleine beschadiging zie je vaak niet en heeft geen invloed op de kwaliteit van de platen. Door te kiezen voor B-keus dakplaten, kies je dus voor een hoogwaardig alternatief voor de A-keus platen, maar dan zeer scherp geprijsd.

Dakpan-plaat.nl is een onderdeel van Pro-Finish. Dit bedrijf is gevestigd in Rogat, een dorp in het zuidwesten van Drenthe, en koopt grote restpartijen dakplaten op. De voorraad is dan ook zeer toereikend, waardoor een ‘nee’ nauwelijks verkocht hoeft te worden.

Van dakplaten tot bevestigingsmaterialen, alles onder één dak

Wanneer je de juiste dakplaten hebt uitgezocht, wil je deze natuurlijk ook met hiervoor geschikte bevestigingsmaterialen monteren. En voor de afwerking is het wel zo prettig om ook de juiste nokken en windveren gelijk mee te bestellen. Zo heb je alle benodigdheden direct bij elkaar om aan de slag te gaan. Bij Dakpan-plaat.nl hebben we het allemaal uit voorraad leverbaar.

Montage uitbesteden?

Wil je de dakpanplaten laten monteren omdat je hier zelf liever niet aan begint? Dat is geen probleem, Dakpan-plaat adviseert je graag wat in jouw situatie het beste is om te doen. Wij geven standaard een uitgebreide uitleg over de montage van de platen, maar kunnen ook de gehele montage voor je verzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Klaar om te bestellen?

Dat kan eenvoudig via onze website.

Meer weten?

App ons dan een foto of tekening van uw situatie of vul onderstaand formulier in, zodat wij met u mee kunnen denken. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de dak- en gevelbranche en kunnen dan ook altijd een passend advies bieden. U kunt dan ook altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden, wij denken graag even met u mee.