Dakpanplaten op maat | Goede kwaliteit voor een lage prijs

Dakpanplaten op maat laten maken speciaal voor jouw situatie? En wil je goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs? Dan ben je bij dakpan-plaat.nl aan het juiste adres. Bestel de dakpanplaten eenvoudig online in het door jou gewenste formaat. Dakpan-plaat.nl is hét adres voor dakpanplaten op maat. Waarom je voor ons zou kiezen? Dat leggen we graag even uit.

Dakpanplaten op maat

B keus dakpanplaten op maat

Bij dakpan-plaat.nl bieden wij B-keus dakpanplaten aan. De dakpanplaten zijn van hoge kwaliteit, maar bevatten een productiefoutje of een beschadiging wat bijvoorbeeld tijdens het transport ontstaan kan zijn waardoor deze niet langer geschikt zijn voor de reguliere verkoop. Heeft dit invloed op de kwaliteit? Nee, maar wel op de prijs. Want doordat het B-keus dakpanplaten betreft die speciaal voor jou op maat gemaakt kunnen worden, kunnen wij ze zeer voordelig aan jou leveren. Dakpan-plaat.nl is een onderdeel van Pro-Finish. Dit bedrijf is gevestigd in Rogat, een dorp in het zuidwesten van Drenthe, en koopt grote restpartijen dakplaten op. De voorraad is dan ook zeer toereikend, waardoor een ‘nee’ nauwelijks verkocht hoeft te worden.

Alles onder één dak

Naast dakpanplaten op maat, kun je bij ons ook terecht voor alle benodigde bevestigingsmaterialen en materialen voor de afwerking. Zetwerk, nokken, windveren, we hebben ze allemaal uit voorraad leverbaar. Bij ons vind je onder één dak alles wat je nodig heeft.

Naast een zeer compleet aanbod, voorzien we je ook graag van advies op het gebied van de montage van jouw dakpanplaten op maat. En ben je niet zo'n held op het gebied van montage? Dan kunnen we ook de montage voor je verzorgen. Wij adviseren je graag over wat voor jouw situatie het meest verstandige is.

Alle materialen die je bij ons bestelt, kun je zowel af komen halen als laten bezorgen. Kies je voor bezorging, dan verzorgen wij dit ook graag voor je. Wij hebben samenwerkingen met meerdere transportbedrijven die jouw materialen op de door jou gewenste plek afleveren.

Klaar om te bestellen?

Dat kan eenvoudig via onze website.

Meer weten?

App ons dan een foto of tekening van jouw situatie of vul onderstaand formulier in, zodat wij met je mee kunnen denken. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de dak- en gevelbranche en kunnen dan ook altijd een passend advies bieden. Je kunt dan ook altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden, wij denken graag even met je mee.