Dakpanplaten antraciet | Goede kwaliteit voor een lage prijs

Bent u op zoek naar dakpanplaten antraciet tegen een goede prijs en van hoge kwaliteit? Dan ben je bij dakpan-plaat.nl aan het juiste adres. Bij ons ziet u in één oogopslag welke dakpanplaten gekozen kunnen worden en welke lengtes er beschikbaar zijn. En vervolgens bestel je deze eenvoudig online. Ophalen of bezorgen is beide mogelijk. Lees hieronder waarom u uw dakpanplaten zou bestellen bij Dakpan-plaat.nl.

Dakpanplaten antraciet

B keus dakpanplaten antraciet

Bij Dakpan-plaat.nl vindt u dakpanplaten tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt doordat het B-keus dakpanplaten betreft. Deze platen zijn van hoge kwaliteit, maar hebben tijdens de productie of het transport een beschadiging of afwijking opgelopen waardoor deze niet meer kunnen worden verkocht via de reguliere kanalen. Is dit erg? Zeker niet! Een klein krasje op een dakpanplaat ziet u nauwelijk, zeker wanneer deze bovenop het huis liggen. Maar ze zijn wel een stuk voordeliger geprijsd. Dat is wat Dakpan-plaat.nl uniek maakt.

Dakpan-plaat.nl is een onderdeel van Pro-Finish. Dit bedrijf is gevestigd in Rogat, een dorp in het zuidwesten van Drenthe, en koopt grote restpartijen dakplaten op. De voorraad is dan ook zeer toereikend, waardoor een ‘nee’ nauwelijks verkocht hoeft te worden.

Materialen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor dakpanplaten. Het is ook mogelijk om de benodigde bevestigingsmaterialen direct mee te bestellen. Ook materialen als zetwerk, nokken en windveren vindt u binnen ons assortiment. Zo heb je jouw bestelling snel gereed en heb je alle benodigdheden direct bij elkaar.

Bij de uitlevering van de materialen ontvang je van ons een uitgebreide uitleg over hoe de dakpanplaten antraciet gemonteerd moeten worden. Laat je de montage liever over aan een professional? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen je adviseren op het gebied van montage, maar we kunnen ook de complete montage uit handen nemen.

Klaar om te bestellen?

Dat kan eenvoudig via onze website.

Meer weten?

Stuur ons dan een foto of tekening via het onderstaande formulier of via whatsapp. Zo kunnen wij eenvoudig met u meedenken over wat in uw situatie het beste is. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de dak- en gevelbranche en kunnen u dan ook altijd voorzien van een passend advies.